cursus indoor toprope jeugd 10-16 jaar

Jeugdcursus Indoor Toprope Klimcentrum Alkmaar

Ben je tussen de 10 en 16 jaar en wil je zelfstandig leren klimmen en zekeren in onze klimhal??

Dan hebben we goed nieuws! Elke 2e donderdag van de maand gaan we namelijk van start met onze jeugdcursus Indoor Toprope!

De jeugdcursus bestaat uit vier lessen op donderdagmiddag van 17.00 tot 18.30 uur en start op elke 2e donderdag van elke maand. De cursus gaat door bij 4 aanmeldingen of meer.

Bij de jeugdcursus leer je zelfstandig klimmen en zekeren. Een verantwoordelijke taak! Hoe bedien je de touwen? Hoe controleer je elkaar? Hoe gaat dat zekeren eigenlijk precies? Wat zijn de basis technieken van het klimmen? Een hele stapel vragen die we tijdens de lessen gaan beantwoorden. We werken ernaar toe dat je in vier lessen zelfstandig leert klimmen en zekeren en je klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope haalt.

Tot je 14 jaar oud bent, moet je klimmen onder begeleiding van een volwassene. Dat kan bij onze jeugdclub onder begeleiding van de trainers of je komt met jouw ouders op andere tijden langs! Als je ouder dan 14 bent kun je na het behalen van de klimvaardigheidsbewijs zelfstandig komen klimmen.

De cursus kost € 75,- voor 4 lessen, inclusief een gratis maandabonnement aansluitend aan de cursus! De prijs is inclusief al het benodigd klimmateriaal.