Klimmen: voor wie?

Leren Klimmen, Groepen, Kinderfeestje, Bedrijven en Onderwijs

1

Introductieles Leren Klimmen

Met een introductieles, ook wel kennismakingsles, kun je op een eenvoudige en gezellige manier bij ons kennis maken met de grondbeginselen van het klimmen.
Lees verder

2

Groepen

Een sportief of ludiek groepsuitje? Tijdens het groepsarrangement ter gelegenheid van bijvoorbeeld een familiefeest klim je onder professionele begeleiding naar de top van onze klimhal!
Lees verder

3

Kinderfeestjes

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in het Klimcentrum Alkmaar! Onder begeleiding van onze instructeurs ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes anderhalf uur lekker klimmen op de klimwand.
Lees verder

4

Bedrijven

Wil je een belangrijke bespreking koppelen aan een leuke en sportieve activiteit ? Dan komt je bij de klimmuur volop aan je trekken. Voor de vergadering of meeting hebben we rustige, aparte ruimtes beschikbaar of kun je van de klimzaal gebruik maken.
Lees verder

5

Onderwijs

Klimmen met scholieren is spannend, sportief, uitdagend en leerzaam. Met name de grenzen van het kunnen en willen worden getest op ontspannen wijze. Ook het verantwoordelijk zijn voor elkaar is een leerzaam punt.
Lees verder

 

 

45
21
38