introductieles

Introductieles

Met een introductieles, ook wel kennismakingsles, kun je op een eenvoudige manier bij ons kennis maken met het klimmen. Natuurlijk zijn de veiligheid en de spelregels belangrijk, maar we gaan meteen aan de slag en voordat je het weet zit je boven in de klimmuur.

n49a2915

Span je in, maar relax ook, have fun en focus.

 

De introductieles is bij ons een gouwe-ouwe. Al jaren volgen elke week tientallen mensen bij ons deze les. En elke week gaan deze mensen naar huis met een unieke ervaring en een goed verhaal. De introductieles boek je met 2 of 3 personen. Je gaat namelijk niet alleen klimmen, maar ook zekeren. Als jouw maat omhoog klimt, ga jij zekeren. Natuurlijk begeleiden wij dat, geven wij les in het zekeren en maken we je wegwijs in de veiligheid van het klimmen.

n49a2940

Een ervaren instructeur laat je tijdens deze les kennismaken met de beginselen van het sportklimmen. Daarna kan doorgestroomd worden naar een beginnerscursus (Indoor Toprope). Met deze cursus haal je je klimvaardigheidsbewijs waarna je zelfstandig kunt klimmen en zekeren in alle klimhallen in Nederland.

Ga er van uit dat je met de introductieles zo’n 1,5 uur bezig bent bij ons. Neem ruimzittende sportkleding en stevige gympen mee.

n49a2971Een introductieles kost euro 20,00 p.p. Dit is inclusief al het benodigde klimmateriaal en professionele begeleiding. Leuk om samen met je vriend/in, partner en/of kinderen te doen.