Een middag klimmen als bedrijfsuitje

Klimmen bij Klimcentrum Alkmaar is voor verschillende activiteiten geschikt. Bedrijven of afdelingen kunnen er terecht voor zowel ontspanning als een middag vol teambuilding. Belangrijke besprekingen koppelen aan een leuke en sportieve activiteit is ook mogelijk!

Bij het klimmen gaat het om uitdagen en samenwerken. Door te klimmen in drietallen wordt iedereen gedwongen om samen te werken. Na de introductieles zal iedereen in staat zijn in veiligheid te kunnen klimmen en elkaar te kunnen zekeren.

Voor groepen vanaf minimaal 8 personen is er de mogelijkheid tot deze Introductieles klimmen. Ook te reserveren buiten onze reguliere openingstijden. Voor meer informatie of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons. Mail ons via info@klimcentrumalkmaar.nl.

Een geschikte route voor iedereen

Dit bedrijfsuitje zal in het teken staan van ‘Work together to get higher’. Voor ieder klimniveau is er een geschikte route. Gedurende de activiteit zal er gewerkt worden aan de coaching, samenwerking en vertrouwen. Ieder bedrijfsuitje zal beginnen met een introductieles waarbij de veiligheid en kennismaking met het klimmen centraal staan. Het zekeren van elkaar is een belangrijk element binnen de samenwerking en het vertrouwen. Wanneer iedereen de nodige vaardigheden en kennis van het klimmen en zekeren onder de knie heeft, kan er geklommen worden op basis van teambuilding. Naast het klimmen biedt Klimcentrum Alkmaar ook de optie tot een eigen vergadering of een bespreking, geleid door de ervaren begeleider, waarbij teambuilding en interactie centraal staan.

Meer informatie over het plannen van een bedrijfsuitje

  • De kosten zijn euro 39,95 pp (exclusief 9% btw),  inclusief koffie/thee bij binnenkomst.
  • Tijdsduur 2-2,5 uur.
  • Deze activiteit kan op alle dagen en tijdstippen worden geboekt, dus ook buiten onze reguliere openingstijden.
  • Kleedkamers en douches zijn aanwezig.
  • Drankjes die geschonken worden tijdens de activiteit en afsluitende borrel zijn op nacalculatie.
  • Klimcentrum Alkmaar zorgt voor alle benodigde klimmaterialen. Zelf dienen deelnemers wel sportkleding en sportschoenen mee te nemen.
  • De groep wordt gedurende de activiteit begeleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs.
  • De activiteiten zijn gebaseerd op een dagdeel met fun, samenwerking/teambuilding en vertrouwen. Dit bovenstaande arrangement geeft een richtlijn in de mogelijkheden en voor ieder bedrijf is er een bedrijfsuitje op maat te maken.

Wil je eerst wat informatie ontvangen? Doe gerust een aanvraag via de contactpagina. De aanvraag is niet bindend, we hebben dan een goed beeld van wat je wilt en kunnen dan een passende offerte doen.