Introductieles klimmen en zekeren

Met een introductieles, ook wel kennismakingsles, kun je op een eenvoudige manier bij ons kennis maken met het klimmen. Natuurlijk zijn de veiligheid en de spelregels belangrijk, maar we gaan meteen aan de slag en voordat je het weet zit je boven in de klimmuur. Span je in, maar relax ook, have fun en focus.

Hoe lang duurt de cursus? 1 les van 1.5 uur
Kosten € 29,50 pp (minimaal 2 personen)
Inclusief materiaal
Start cursus? Altijd mogelijk tijdens openingstijden. Stuur ons een mailtje.
Klimmen in Alkmaar
Introductieles klimmen
Veilig klimmen

Introductieles klimmen is dé juiste start

De introductieles is bij ons een gouwe-ouwe. Al jaren volgen elke week tientallen mensen bij ons deze les. En elke week gaan deze mensen naar huis met een unieke ervaring en een goed verhaal. De introductieles boek je met 2 of 3 personen. Je gaat namelijk niet alleen klimmen, maar ook zekeren. Als jouw partner/vriend(in) omhoog klimt, ga jij zekeren.  Natuurlijk begeleiden wij dat, geven wij les in het zekeren en maken we je wegwijs in de veiligheid van het klimmen.

Een ervaren instructeur laat je tijdens deze les kennismaken met de beginselen van het sportklimmen. Natuurlijk kun je ook meteen beginnen met de basiscursus klimmen  (Indoor Toprope). Met deze cursus haal je in 3 lessen je klimvaardigheidsbewijs waarna je zelfstandig kunt klimmen en zekeren in alle klimhallen in Nederland. Voor deze basiscursus kun je je ook alleen opgeven.

Ga ervan uit dat je met de introductieles zo’n 1,5 uur bezig bent bij ons. Neem ruim zittende sportkleding en stevige gympen mee. Een introductieles kost € 29,50 p.p.(minimaal 2 personen). Dit is inclusief al het benodigde klimmateriaal en professionele begeleiding. Leuk om samen met je vriend/in, partner en/of kinderen te doen.