Klimmen, voor wie?

Klimmen is een fantastische sport voor jong en oud en kan op verschillende manieren ingezet worden. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, klimmen met scholieren of wekelijks als leuke vervanger van de sportschool. Voor wie is klimmen geschikt, lees hier meer!

Kennismaken met klimmen

Met een introductieles, ook wel kennismakingsles, kun je op een eenvoudige en gezellige manier bij ons kennis maken met de grondbeginselen van het klimmen.

Klimmen met groepen

Een sportief of ludiek groepsuitje? Tijdens het groepsarrangement ter gelegenheid van bijvoorbeeld een familiefeest klim je onder professionele begeleiding naar de top van onze klimhal!

Kinderfeestje groepsfoto

Kinderfeestjes

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in het Klimcentrum Alkmaar! Onder begeleiding van onze instructeurs ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes anderhalf uur lekker klimmen op de klimwand.

Bedrijfsuitjes

Wil je een belangrijke bespreking koppelen aan een leuke en sportieve activiteit ? Dan komt je bij de klimmuur volop aan je trekken. Voor de vergadering of meeting hebben we rustige, aparte ruimtes beschikbaar of kun je van de klimzaal gebruik maken.

Onderwijs

Klimmen met scholieren is spannend, sportief, uitdagend en leerzaam. Met name de grenzen van het kunnen en willen worden getest op ontspannen wijze. Ook het verantwoordelijk zijn voor elkaar is een leerzaam punt.