[span8]

Kinderfeestje:

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in het Klimcentrum Alkmaar! Onder begeleiding van onze instructeurs ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes anderhalf uur lekker klimmen op de klimwand. Met tal van klimroutes tot maar liefst 16 meter hoogte wordt het een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden… een echte uitdaging dus voor een stoer en avontuurlijk kinderfeestje. Tevens kunnen we leuke spelletjes doen in de klimhal (klimmen met een blinddoek, twister). Ook leuk, wedstrijd wie het eerste boven is! Halverwege even lekker een pauze om te smullen in ons klimcafé van een zakje chips en limonade.

IMG_1226

De kosten voor het kinderfeestje zijn € 102,50 (maximaal 10 kinderen). Dit is inclusief professionele begeleiding, het huren van de materialen (klimgordel en zekeringsmateriaal), chips en limonade. Voor volwassenen gratis. De minimale leeftijd voor deelname is 7 jaar. Let op! Kinderfeestjes kunnen op elk tijdstip plaatsvinden in onze hal, dus hoeft er geen rekening te worden gehouden met onze openingstijden, een woensdag- of vrijdagmiddag bijvoorbeeld is dus geen probleem.[spacer]

Klanten die boeken via de website ”Weg met de kids” krijgen 5 euro korting! Vul op het inschrijfformulier hiernaast ”Partykids” in bij kortingscode.

 

 

 

Antwoorden op veel gestelde vragen:

– Een kinderfeestje duurt 90 minuten.

– Elk kinderfeestje heeft 2 instructeurs, dus lekker veel klimmen.

– Trek makkelijke kleding (trainingsbroek) en sportschoenen aan.

– U kunt bij ons pinnen.

Optioneel: na afloop lekker pizzapunten eten met een blikje fris naar keuze.

Voor 6 euro pp kunt u het kinderfeestje uitbreiden met deze heerlijke traktatie. Graag bij reservering vermelden.

frispizza

ONZE PIZZA IS EEN ECHT ITALIAANS PRODUCT, BEREID MET DE BESTE ITALIAANSE INGREDIËNTEN.

– 100% naturel
– Italiaanse bloemsoorten
– Olijfolie
– Natuurlijke tomatensaus
– Geen suiker toegevoegd en geen conserveringsmiddelen


 

[row_in]

[span4]

foto

 

[/span4]

[span4]

.kind1

 

[/span4]

[/row_in]

[/span8]

[span4]