Scarpa klimschoenen

Met klimschoenen van Scarpa weet je zeker dat jouw prestaties aan de klimwand of aan de rots verbeteren. Maar voordat je klimschoenen koopt wil je natuurlijk zeker weten dat deze passen en goed aanvoelen.

Bij ons in de klimhal kun je binnen onze openingstijden de klimschoenen komen passen. En met jouw nieuwe klimschoenen kun je deze natuurlijk meteen uitproberen op de klimwand.

Scarpa Origin

De origin serie is uitermate geschikt voor de beginners en de plezierklimmers.

De duurzame Vision rubberen zool zorgt er voor dat je grip hebt op alle vlakken. De bovenzijde van de schoen is gemaakt van leer en synthetisch materiaal. Het past zich aan jouw persoonlijke voetvorm aan, waardoor de schoen comfortabel aanvoelt.

Met de klittenband sluiting kun je zelf bepalen hoe strak de schoen vast zit.

Vapor V

Ben je al een tijd aan het klimmen en mag je jezelf een gevorderde noemen? Dan is de Vapor V de schoen voor jou.

Met de licht asymmetrische leest en medium downturn voelt de schoen aangenaam aan de voet. Door de asymmetrische zool van de neus kun je heel precies de druk over de klimgreep verdelen. Het rubber rond de hiel zorgt ervoor dat de voorspanning behouden blijft en dat de kracht effectief kan worden overgedragen.

De Vapor V is een echte allrounder.  Dankzij het Vibram XS Edge rubber van de zool staat deze ook bekend om zijn grip, duurzaamheid en slijtvastheid.

Overig Klimmateriaal

Ook voor de overige klimmaterialen kun je bij ons terecht. Wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw klimmersset volledig samen te stellen. Denk aan klimgordels, zekermateriaal, pofzakken, etc.