In de kerstvakantie boden we deze cursus aan en hebben we helaas veel nee moeten verkopen omdat de cursus heel snel volgeboekt was. In overleg hebben we besloten deze cursus nog 1 keer te laten starten en wel op zondag 24 januari.

In 4 lessen van 90 minuten (start zondag 24 januari om 11.30 uur, daarna nog 3 opeenvolgende zondagen om 11.30 uur ) wordt de basis van de klimsport, zekeren (materiaalkennis, touwtechnieken, valtechnieken en nog veel meer) uitgelegd en nog veel belangrijker en leuker, uitgeprobeerd. (mocht je 1 van die zondagen niet kunnen, geen probleem, zoeken we samen naar een inhaal mogelijkheid)

klimvaardigheids

Tevens staat er abseilen en de spannende afval boulderrace op het programma.

Aan het eind van deze cursus wordt er een examen afgenomen. Bij een goed resultaat ontvang je het klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope. Dit is een officieel bewijs waarmee je in elke klimhal in Nederland kan klimmen.

Normaal gesproken kost deze cursus euro 75 pp, we bieden deze nu aan voor euro 50 pp, Dit is inclusief entree, gebruik klimgordel, zekeringsmateriaal en uiteraard de instructeurs. De minimale leeftijd voor deelname is 10 jaar, ook volwassenen kunnen en mogen hieraan meedoen.

Niet alleen is dit een unieke mogelijkheid  om het officiële klimvaardigheidsbewijs te halen, het is een uitgelezen kans om op elkaar te bouwen en elkaar te leren vertrouwen, goed voor teambuilding.

En niet geheel onbelangrijk, deze indooractiviteit is gelukkig onafhankelijk van het weer en gaat dus altijd door.

Schrijf je in voor deze unieke activiteit. Dat kan per mail, info@klimcentrumalkmaar.nl, of per telefoon: 06-46582241