Vakantieactiviteit voor kinderen van 6 tot 14 jaar

Deze tweedaagse clinic vindt plaats op dinsdag 28 en woensdag 29 april en op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei. Ook is er een clinic op woensdag 5 en donderdag 7 mei. Er kan gekozen worden uit een ochtend- of een middagclinic.

Deze vakantieactiviteit is voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. De kinderen worden in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld. De jongere kinderen zullen spelenderwijs  lekker klimmen in onze grote klimhal, twisteren, geblinddoekt klimmen etc. De oudere kinderen leren klimtechnieken, knopen leggen, zekeren, en steeds moeilijkere routes beheersen. Uniek in Klimcentrum Alkmaar is onze abseil platform. Van maar liefst 16 meter hoogte leer je abseilen als een echte bergbeklimmer, leerzaam en zeer spannend!

Tevens wordt er geleerd hoe met een kompas en coördinaten om te gaan tijdens een spannende speurtocht buiten. (met stickers/kaartjes met pijlen voor de jongere deelnemers). Ook een individueel- en groeps touwtrekwedstrijd staat er op het programma en nog veel meer. Maar natuurlijk wordt er heel veel geklommen in onze grote klimhal.

Schrijf je in en beoefen twee dagen achter elkaar deze spannende, uitdagende en stoere sport. Je kunt sporten in een ochtendgroep (10.00-12.00 uur) en  in een middaggroep (13.00-15.00 uur). De kosten zijn € 20,- voor twee dagdelen.

Inschrijven

Doe mee met deze leuke, gezellige clinic en schrijf je in (alleen of samen met je vrienden)

Inschrijven gaat per mail of telefoon.

Email: info@klimcentrumalkmaar.nl

Tel: 06-21442979

mei4 mei3 mei2