1. Zondag 7 september start de cursus Indoor Toprope.

De eerste stap in je klimcarrière maak je met het het volgen van de sportklimcursus Indoor Toprope. Tijdens deze cursus in de klimhal leer je de basisprincipes van het sportklimmen. In vier lessen komen verschillende thema’s aan bod waaronder: veiligheid, bewustwording van risico’s, materiaal, blessurepreventie, zekeren, techniek, knopen leggen en nog veel meer. Deze cursus in voor zowel jeugd als volwassenen.

Geef je op, er zijn nog enkele plekken vrij!

Meer info op onze site: http://klimcentrumalkmaar.nl/klimmen/cursus-indoor-toprope/

 

  1. Kliminloop voor de jeugd om woensdag- en vrijdagmiddag.

Elke woensdagmiddag tussen 15 en 18 uur en elke vrijdagmiddag tussen 16 en 18 uur is Klimcentrum Alkmaar vanaf september extra open voor de jeugd. Wil je gewoon lekker klimmen of wil je graag meer leren?

Kom gezellig langs op deze middagen en neem als je wilt je vrienden en/of vriendinnen mee. Er zijn instructeurs aanwezig om je te zekeren en je beter te leren klimmen, misschien wil je zelf ook wel leren zekeren! Ouders hoeven er niet bij te blijven (mag natuurlijk wel J)

De kosten zijn euro 12,50 per keer, inclusief entree, klimmateriaal en instructeurs, ook is het mogelijk om een 10-rittenkaart te kopen voor euro 100.

Neem in het begin even contact met ons op als je langskomt zodat er voldoende instructeurs aanwezig zijn.

Mail: info@klimcentrumalkmaar.nl

Tel: 06-21442979