Het voortbestaan van de aarde ligt in jullie handen!

Beste reizigers,
Wat zijn we blij dat jullie in dit kamp terecht gekomen zijn. Ons team is op zoek naar ‘de vier elementen’, de oerprincipes waaruit alles is opgebouwd.
Deze elementen zoals jullie ze wellicht kennen zijn: aarde, water, lucht en vuur. Deze zijn in grote getalen om ons heen aanwezig en bepalen hoe de aarde kan functioneren.
De elementen horen met elkaar in balans te zijn dan pas voel je je “in je element”.
Teveel water is niet goed, teveel vuur kan desastreus zijn, teveel lucht is ook niet geweldig en teveel aarde geeft ook problemen. Kijk maar weer naar de natuur en denk aan overstromingen, branden, stormen, aardbevingen.

De aarde is in onbalans….

Het is aan jullie om deze belangrijke balans te hervinden en te activeren. Hiervoor zullen jullie water, vuur, lucht en aarde moeten vinden en samenbrengen. Deze zijn ergens in deze klimformatie te vinden.
Deze oeroude elementen zijn zeer krachtig en waardevol. Zonder deze elementen zal de aarde ophouden te bestaan. Ga snel te werk en wees voorzichtig.
Lukt het jou en je team om het hoofd koel te houden om zo uit te vinden waar de elementen zich bevinden en het evenwicht te herstellen?

Op zoek naar een onvergetelijk uitje met vrienden, familie of collega’s?

Kom naar Klimcentrum Alkmaar en speel onze Expeditie Der Elementen. Probeer binnen 87 minuten de wereld te redden door de 4 belangrijke elementen: aarde, vuur, water en lucht te vinden en te activeren. Volg de aanwijzingen en kraak de codes door te puzzelen, speuren en goed samen te werken.

Expeditie Der Elementen in Alkmaar is een wereld vol verborgen raadsels en je leukste teamuitje ooit. Ideaal voor collega’s, je sportclub of andere groepen die ingedut zijn en zich weer verbonden willen voelen.

Meer info/boekingen?

In dit spel ga je zowel fysiek als mentaal aan de slag. Sommige raadsels kun je direct op de grond oplossen, voor anderen moet je eerst een aanwijzing vinden ergens op de klimwanden. Zorg er dus voor dat er ten minste één persoon in jouw team durft te klimmen. De klimwanden zijn maar 16 meter hoog.

Je speelt het spel in een team van 2 tot en met 5 personen. Er kunnen ook twee teams tegelijk tegen elkaar strijden.

Deze combinatie van escape en klimmen is uniek in Nederland.

Wouter van der Vaart

*****
Deze “Expeditie” uitgeprobeerd, super leuk om te doen, leuke mix van puzzels en een aantal routes klimmen (wij waren met een team met voldoende klimervaring). Puzzles waren leuk afwisselend. Zou het aan iedereen aanraden.

Christa van der Fluit

*****
Meegedaan aan deze expeditie en dit is zeker een aanrader! Variatie van de puzzels maakt de expeditie uitdagend en meeslepend. Zeker leuk om dit eens te mogen ervaren

Jimmy de Haas

*****
Weer eens iets heel anders! Ik heb vreselijk hoogtevrees, als ik op de zondagskrant sta durf ik er al niet meer af. Er was voor mij als niet klimmer meer dan genoeg te doen. Het uur vloog voorbij. Ideaal voor teambuilding events waarbij iedereen elkaar nodig heeft en communicatie noodzakelijk is.
  • Vanaf 19 euro per persoon

  • Strijd tegen elkaar in 2 teams

  • 2 t/m 5 personen per team

  • Geen 60 maar 87 minuten speeltijd

  • De lekkerste speciaalbiertjes (na afloop)

  • Wees op tijd aanwezig, 10 minuten voor aanvang

  • Draag sportieve kleding

  • Gratis parkeren

  • Tenminste 1 persoon durft te klimmen