Vergaderen op grote hoogte.

Vergaderen bij Klimcentrum Alkmaar prikkelt de inspiratie en creativiteit. Een originele locatie waar je vergadering pas écht effectief wordt.

In onze klimhal tref je een gemoedelijke, gezellige ruimte waar je je prima kunt ontspannen en laten inspireren door ruimte en rust. Deze unieke vergaderlocatie bevindt zich aan de rand van Alkmaar, op slechts 2 minuten afstand van de ring Alkmaar. Het is kortom goed bereikbaar en een prachtig vertrekpunt voor conferenties, seminars, vergaderingen of brainstormsessies.

Vergaderen – Trainen – Presenteren

Wat je moet weten:

  • Geschikt voor 2 tot maximaal 12 personen
  • 1 Ruime vergaderruimte
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Prima bereikbaar met openbaar vervoer
  • Exclusief af te huren
  • WiFi en Flipover
  • Fantastische akoestiek
  • Doordat het meubilair gemakkelijk verplaatsbaar is, bepaal je zelf de opstelling

Een zakelijke bijeenkomst hoeft niet altijd op een standaard locatie plaats te vinden. Juist als er behoefte is aan een informele, intieme sfeer is Klimcentrum Alkmaar een ideale locatie

Specifieke wensen?

Ook daar wordt rekening mee gehouden. Beamer of een lekkere geserveerde lunch? Laat het gerust weten, dan kijken we graag naar de juiste oplossing.

De prachtige houten epoxy tafel biedt plaats aan 8-10 personen

Even pauze nemen?

Combineer de vergadering met de leuke en sportieve klimclinic. Bij het klimmen gaat het om uitdagen en samenwerken. Door te klimmen in drietallen wordt iedereen gedwongen om samen te werken. Deze clinic zal dan ook in het teken staan van ‘Work together to get higher’

Voor ieder klimniveau is er een geschikte route. Gedurende de activiteit zal er gewerkt worden aan de coaching, samenwerking en vertrouwen. Iedere clinic zal beginnen met een introductieles waarbij de veiligheid en kennismaking met het klimmen centraal staan. Het zekeren van elkaar is een belangrijk element binnen de samenwerking en het vertrouwen. Wanneer iedereen de nodige vaardigheden en kennis van het klimmen en zekeren onder de knie heeft, kan er geklommen worden op basis van teambuilding.

Tarieven zaalverhuur

Prijs per uur 50 euro
Klimclinic (per persoon, 1-1/2 uur) 25 euro

Bovenstaande prijzen zijn inclusief koffie, thee en water. Exclusief btw.