Activiteiten voor jeugd 6-12 jaar.

We hebben weer alles uit de kast gehaald om een mooi scala aan activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar aan te bieden deze herfstvakantie. Klimcentrum Alkmaar is ondertussen uitgebreid met Indoor Beach Alkmaar waardoor we nu niet alleen activiteiten in de klimhal kunnen aanbieden maar ook in onze indoor zandbak :)

Hieronder vind je ons aanbod voor de komende herfstvakantie. Doe mee met deze leuke, gezellige, uitdagende activiteiten (alleen of samen met je vrienden).

Klimspektakel

Wat is er nu leuker dan lekker klimmen en klauteren.

Met meer dan 100 verschillende klimroutes, van makkelijk tot moeilijk, is er voor iedereen uitdaging genoeg. En….je hebt geen enkele klimervaring nodig om mee te kunnen doen.

Natuurlijk 100% veilig, je klimt met onze klimgordels en speciale zekerapparaten en alleen met onze instructeurs.
Deze clinic is elk jaar weer een groot succes!. Wat kun je verwachten? Te veel om op te noemen maar om een idee te krijgen:

 • Ga voor het record op de scheepsladder (16 meter hoog)
 • Abseilen als een echte bergbeklimmer van ons eigen abseil-plateau
 • Natuurlijk de beroemde ‘’afval boulder race’’
 • Klimmen in het donker.
 • Heel veel klimspelletjes; klimbo, haaienspel, no hands.

Info Klimspektakel:

Dit Klimspektakel vindt plaats op:

Woensdag 19 oktober: 10.30 -12.30 uur

Kosten: 25 euro, inclusief al het benodigd klimmateriaal, instructeurs/begeleiders en limonade.

Reserveren Klimspektakel:

  Expeditie Robinson

  Expeditie Robinson Junior: Deze survival activiteit is gebaseerd op het populaire tv-programma. Gelukkig hoeven we daarvoor niet af te reizen naar onbewoond eiland, want ons indoor strand is hier de perfecte plek voor.

  Verdeeld over verschillende ‘kampen’ nemen de kids het tegen elkaar op in spannende proeven waar samenwerking, behendigheid, slimmigheid en snelheid maximaal worden getest. Een hindernisbaan, boogschieten, memory, spannende puzzels, codes kraken en nog veel meer. En natuurlijk…..de welbekende én gevreesde eetproef, welke vooral erg grappig is.

  Ga alleen of met je vriendjes op Expeditie met Expeditie Robinson Junior en overwin uitdagende proeven. Wie is er een echte Avonturier? En ook goed om te weten, laat het maar regenen en stormen. Bij Indoor Beach Alkmaar heeft het slechte weer geen enkele invloed.

  Info Expeditie Robinson:

  Deze Expeditie vindt plaats op:

  Dinsdag 18 oktober: 12.30 -14.30 uur

  Kosten: 25 euro, inclusief begeleiders, al het te gebruiken materiaal en limonade.

  Reserveren Expeditie Robinson: