Sportief, spannend, uitdagend maar vooral …..erg leuk: Klimmen als vrijgezellenuitje

Klimmen bij Klimcentrum Alkmaar is zeer geschikt als vrijgezellenuitje. Met een introductieles, ook wel kennismakingsles, kun je op een eenvoudige manier bij ons kennis maken met het klimmen. We gaan meteen aan de slag en voordat je het weet zit je boven in de klimmuur. Span je in, maar relax ook, have fun en focus.

Al jaren een gouwe-ouwe bij ons, klimmen tijdens het vrijgezellenfeest.  En elke keer gaan deze mensen naar huis met een unieke ervaring en een goed verhaal. Tijdens deze clinic ga je niet alleen klimmen, maar ook zekeren. Als jouw maat omhoog klimt, ga jij zekeren. Natuurlijk begeleiden wij dat, geven wij les in het zekeren en maken we je wegwijs in de veiligheid van het klimmen.

Ga ervan uit dat je met de introductieles zo’n 1,5 uur bezig bent bij ons. Neem ruim zittende sportkleding en stevige gympen mee. Een introductieles kost euro 29,50 p.p. Dit is inclusief al het benodigde klimmateriaal en professionele begeleiding.

Speciaal voor vrijgezellenfeesten  is er de mogelijkheid tot diverse arrangementen en combi’s. Wat dacht je van klimmen gecombineerd met onze super spannende, uitdagende  ”Expeditie Robinson” in onze Indoor Beachhal in Alkmaar?

Natuurlijk geheel op maat te maken naar je wensen en mogelijkheden. Voor meer informatie of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons. Mail ons via info@klimcentrumalkmaar.nl.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een adembenemend spel waarbij iedereen een belangrijke rol heeft.
Er worden teams gemaakt welke uiteindelijk 6 verschillende opdrachten moeten voltooien om het spel te winnen.

De opdrachten variëren van uithoudingsproeven tot behendigheidsopdrachten. Welk team weet te overleven op de eilanden van Indoor Beach Alkmaar?
Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met je team, kunnen jullie deze spannende Expeditie winnen. Spanning tot aan de finish.

De proeven in dit spel zijn, net als in het televisie programma, uitgebreid met verschillende onderdelen zoals bouwen, stapelen, puzzelen, rennen, klauteren, hier en daar wat eten en vooral samenwerken.
Het gaat om de overlevingsdrang en kijken tot hoever je als team met tactiek, slimheid en teambuilding kan komen. De kracht van een goede Expeditie Robinson is dat er altijd wel iemand in het team zal uitblinken op één van de verschillende onderdelen.

Optioneel: je kunt deze sportieve dag afsluiten met een uitgebreide barbecue in Indoor Beach Alkmaar. Ook een ontbijt, lunch of eventuele borrel kan op locatie geregeld worden

Meer informatie over het plannen van een vrijgezellenfeestje.

  • Drankjes die geschonken worden tijdens de activiteit en afsluitende borrel zijn op nacalculatie of als arrangement.
  • Klimcentrum Alkmaar zorgt voor alle benodigde klimmaterialen. Zelf dienen deelnemers wel sportkleding en sportschoenen mee te nemen.
  • De groep wordt gedurende de activiteit begeleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs.
  • De activiteiten zijn gebaseerd op een dagdeel met fun. De bovenstaande arrangementen geven een richtlijn in de mogelijkheden en voor iedereen is er een vrijgezellenuitje op maat te maken.

Wil je eerst wat informatie ontvangen? Doe gerust een aanvraag via de contactpagina. De aanvraag is niet bindend, we hebben dan een goed beeld van wat je wilt en kunnen dan een passende offerte doen.